Hoşgeldin, üye olmak için buraya tıklayabilirsin.

Arama
Subaru Impreza kullanmak..
  • Sayfalar #
  • 1
DarkSky
[ Drive it like you stole it ! ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 02:01:10
Sadece şehir içinde yada sadece haftasonları, evden işe , işten eve kullanmaktan bahsetmiyoruz...

Pilot Amerikalı bir rallici olan ve Subaru Rally Team USA adına yarışan Ken Block. Daha önce bi imprezayla uzun atlama rekorunu kırmıştı, hatırlayanınız vardır belki..Şimdi Crawford Performance firmasının hazırladığı ve tekerlekte 530HP güç üretebilen bir imprezayla hafif reklam kokulu bir " antreman " turu atıyor.....

Not : 1:11 ` deki kalkış anına dikkat...

semihk
[ 1. ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 02:14:19
şöför diye buna deniyor heralde
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın. Hayallerin sarsılsa da, alt üst olsa da Rüzgarda, yürümeye devam et Yağmurda, yürümeye devam et Kalbinde umutla, yürümeye devam et Ve bil ki, hiçbir zaman yalnız yürümeyeceksin Asla ama asla yalnız yürümeyeceksin. (you will never walk alone)
dragmon
[ adam bile degilsen adımı bile anma...her konuşan mahlukatı hata yapıp ; insan sanma ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 02:28:06
oha ama hafiften ilk basta çok yakın çekimde ... arka tampondan bir tak sesiyle hafif karizmayı çizdirmiş olsada ... cidden çok iyi bir sürüş olmuş ... çok çalışıldıgı lastik izlerinden belli ama ... bide sanırım o lastikler bir daha kullanılmaz ...
felek bulut oldu üstüme yagdı yaşları gözüme dolan dünyada yalan dünyada yalandan yüzüme gülen dünyada 毒 毒 毒 sen beni gönlünce mutlu mu sandın ? ömrümü boş yere çalan dünyada
Rayman
[ ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 03:27:40
Bi efsanenin yokoluşu ne hale getirdiler arabayı

Adonis
[ S-->A ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 10:53:54
ohhaaa bide araba sürmesini biliyorum derdim. bu video izledikden sonra ben bişey bilmiyomuşum..
yuvayi kumar degil kotu kagit yikar
LordMayros
[ waiting for pretty gril ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 10:54:43
yok böle bi sürüş ya igne deliginden her türlü geçiriyor arabayı
Wild DreamS
[ Geçici ßu AyrıLık..ßir RüYa FarzeT... ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 12:23:05
eleman top gibi oynuyo resmen arabayla
Hemen canımı alma yarab Bırak da hayatla didişeyim Mümkünse azraili dişi gönder Ölümle sevişeyim ...
sosyopat
[ Careful with That Axe, Eugene ]

Bookmark and Share
# 20.11.2008 12:46:05
ya ist de süremez bu ama.
Each funeral just makes us realize that life`s but a series of goodbyes.
  • Sayfalar #
  • 1

İletişim | SSS | Kullanım Sözleşmesi | Radyo Türk (0,56)
SanalCafe® bir Limon Digital markasıdır. 1999-2010