SportMan[ Sc ye bakıyorum ne oldu sorunmu var ? ] |
# 02.07.2009 22:39:35
![]() Tür: Drama,Family,Mystery konusunu bulamadım ama anlatıyım ![]() bir aile ıkıncı cocuklarını beklerken baba yenı bir ev alır ve oraya tasınırlar eskı yıkık bı ev karsısında bır baraka vardır ve ufaklık oraya gıder yatan bı adam gorur kacar babasına soyler babası goder bakar bişey olmadını gorur gerı doner ve bısı olmadını ogluna soler derken anne dogum yapmak ıcın hastaneye gıder dogumu yapar ufaklık bu aralarda devam lı barakaya gıder ve adama yardım eder yıyecek ıcecek fılan vs ılerleyen zamnda arkadaına soyler ıkısı bırden yardım etmeye devam ederler ve gunun bırınde adamı ordan cıkartıp baska guvenlı bır yere gotururler orda bakarlar temızlerken adam sırtını dondugunde kanatları oldunu gorurler ve anlam veremezler gerısını ızleyın yeter bu kadar benden EbABiL BiR KuŞtUr SöZüNdEn DöNeN PuŞtTuR |
dragmon[ adam bile degilsen adımı bile anma...her konuşan mahlukatı hata yapıp ; insan sanma ] |
# 02.07.2009 23:12:41
izlemeye deger güzel bir flim mi bari ?
felek bulut oldu üstüme yagdı yaşları gözüme dolan dünyada yalan dünyada yalandan yüzüme gülen dünyada 毒 毒 毒 sen beni gönlünce mutlu mu sandın ? ömrümü boş yere çalan dünyada |
SportMan[ Sc ye bakıyorum ne oldu sorunmu var ? ] |
# 02.07.2009 23:20:40
1 kereye mahsus ızlenır sonu baya bi duygusala baglıo hanı onuda solıyım peçete al yanına
yada bana tarzını sole sana filmini solıyım gunde 10 gb fılm ındırıom sıkıldım ara verdım 4 gb ta dusurdum ![]() EbABiL BiR KuŞtUr SöZüNdEn DöNeN PuŞtTuR |
| cevap yaz | ||||||||
|
||||||||