Hoşgeldin, üye olmak için buraya tıklayabilirsin.

Arama
Müzik CD’lerinin sonu mu geliyor?
  • Sayfalar #
  • 1
Camilo
[ Dümeni bırak, bir sigara yak.. ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 13:29:13
SanDisk’ten CD’lerle rekabet edecek ‘Müzik Mikro-Kartı

Dijital kameralar için hafıza kartı üreticisi Amerikan SanDisk firması, büyük müzik şirketleriyle yaptığı anlaşmayla mobil telefonlar ve MP3 çalarlara takılacak “mikro hafıza kartlarına” yüklü şarkıları satmaya başlayacak.

Merkezi Kaliforniya’da bulunan hafıza kartı devi SanDisk’ten yapılan açıklamada, Sony BMG, EMI Music, Universal Music Group ve Warner Music Group ile yapılan anlaşmayla bu müzik şirketlerinin albümlerinin, “mikroSD formatında” satışının yapılacağı belirtildi.

“SlotMusic” adı verilen bu albümlerin tırnak büyüklüğündeki minik hafıza kartlarına önceden yükleneceğini ve “smart” (akıllı) mobil telefonlar ile MP3 çalarlara uyacağı ifade edilen açıklamada, müzik CD’lerinde olduğu gibi SanDisk mikro-kartlarından müziğin serbestçe kopyalanabileceği kaydedildi.

Online müzik pazarının lideri Apple’ın internetteki şarkı satış sayfası iTunes’dan satın alınan şarkıların, korsanlığın önlenmesi amacıyla kopyalanmasına izin verilmiyor.

SlotMusic albümlerini ABD’de Noel’den önceki alışveriş sezonunda online ve Wal-Mart ile Best Buy gibi mağazalarda satışa çıkarmayı planlayan SanDisk, bu yeniliği daha sonra Avrupa’ya getirmeyi öngörüyor.

Bu yıl sonuna dek tüm dünyada 1,2 milyardan fazla müzik çalar özelliğe sahip mobil telefonun satılacağına işaret eden analistler, tüketiciye, anında, somut, CD’ye alternatif yüksek kaliteli ve dijital ortamda müzik olanağı sağlayacak müzik mikro kartlarının piyasada tutulacağını tahmin ediyor.

http://www.ntvmsnbc.com/news/460210.asp
Senkei Senbonzakura Kageyoshi
VaGa
[ The music is reversible, but time is not... ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 13:30:29
geldi zaten satamıyorum albümümü aylardır..

aaa daha çıkarmamışım..
Beni bir saldırgan sananlar, dikkafalı veya insanlardan kaçtığımı sananlar; bana karşı ne kadar da adaletsizler... Çünkü benim böyle davranmamdaki gizli nedeni bilmiyorlar...
H@Y@T
[ geçen aynada gördüm tesadüfen ? ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 15:36:52
dinleyiciler için evet mantıklı ve hoş birşey ama sanatçılar için nasıl olur blmiorum
HayalPerestsin.. Güzel Hayaller peşinde... Çok GEnçSin .. YanLış insanlar Kalbinde !!!
.untitled
[ ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 16:40:24
olur olur..alışırlar..

yeter ama dimi ne öle cd kaset filan..teknolojik olun azcık.
`özür diliyorum insanlarım,kendimi bir bok sanıyorum...`
dragmon
[ adam bile degilsen adımı bile anma...her konuşan mahlukatı hata yapıp ; insan sanma ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 16:46:31
taş plakların sonu geldi.. kasetlerinde geldi ... olur olur ... bizde ayak uydururuz ...
felek bulut oldu üstüme yagdı yaşları gözüme dolan dünyada yalan dünyada yalandan yüzüme gülen dünyada 毒 毒 毒 sen beni gönlünce mutlu mu sandın ? ömrümü boş yere çalan dünyada
redlove
[ >KaFaSı BoŞ < ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 17:03:19
herşeyi yaparlarda korsanı önlemek zor ...
hEr haTunun KıwRak zEkası wardıR..kimi d0qRu yere kuLLanR kadN 0LuR..Kimi hEr yerde kuLLanıR K*$aR 0LuR..
redlove
[ >KaFaSı BoŞ < ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 17:03:55
bi de diyanet açıklamış mp3 indirmek günahmış ...
hEr haTunun KıwRak zEkası wardıR..kimi d0qRu yere kuLLanR kadN 0LuR..Kimi hEr yerde kuLLanıR K*$aR 0LuR..
tweety
[ Uçurum Çiçeği ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 23:31:07
ohooo.. tekonoloji iyi guzel de ne uretsem de satsam mantigiyla surekli biseyler cikarmalari hosuma gitmiyor. ama gelismek guzel.

ayrica sidileri seviyorum ben. kapaklari cok hosuma gider hep
__SkyLine__
[ http://inci.soz lukspot.com/ ]

Bookmark and Share
# 23.09.2008 23:43:51
ben aleti çakmaklığa takıyorum içinde 3000-4000 müzik var zaten yetiyor da artıyor bile tek kötü yanı bu aletin teyp olmadan çalışmaması
Volume:ııııııııııııııııııı[]ıı Bass: ıııııııııııııııı[]ıııı Treble:ıııııııııııııı[]ııııı.
offodicorse
[ belgian cookies forever! ]

Bookmark and Share
# 24.09.2008 20:00:40
20 yıl sonra halen cd alıyor olacağımdan eminim. ay süper hem de ucuza gelir o zaman; yani kasetlerin düştüğü durum ehue
EnKaZ
[ tencere önü çiçeği ]

Bookmark and Share
# 24.09.2008 21:27:22
benim tirajlar da düşük.. ben diyorum neden satamıyorum..
Camilo
[ Dümeni bırak, bir sigara yak.. ]

Bookmark and Share
# 08.04.2009 19:50:42
Alıntı : offodicorse
20 yıl sonra halen cd alıyor olacağımdan eminim. ay süper hem de ucuza gelir o zaman; yani kasetlerin düştüğü durum ehue

yakında bilgisyarlarda cd rom kalacağını sanmıyorum bir kaç tane cd player zulala sen o zamanlar için
Senkei Senbonzakura Kageyoshi
offodicorse
[ belgian cookies forever! ]

Bookmark and Share
# 10.04.2009 19:47:30
mini disc fiaskosunu katırlatmamı istermisiniz?
  • Sayfalar #
  • 1
cevap yaz
Kalın   İtalik   Altı Çizgili   Üstü Çizgili   Sola Yatık   Ortala   Sağa Yatık   Link  Resim   YouTUBE  MetaCafe   | İfadeler

İletişim | SSS | Kullanım Sözleşmesi | Radyo Türk (0,66)