zuZzu![ *miss* selen`im seni saygıyla anıyorum.. ] |
# 28.03.2009 03:57:05
"Bırak bi kenara yüreğini ,
Olanları bir düşün .. " ![]() Durmadan kulağını tırmalayan şarkıları hele , Bastır tek bir hamle ile içini .. Hele o gül gibi kokan teni .. Kirli ellerine dokun , dokun ki kirlet , Dokun ki unut gitsin , Onu vur içindeyken ve aklınla it onu , bırak gitsin .. Çünkü bir gece gelecek , Gündoğumunu bekleyeceksin uyumak için , Kaygıların kucağına yatacak , Gözyaşların üstüne düşecek , Hiç birşey ilacın olmayacak bir gece , Zaman mekanın olacak , Ve karanlıktan korkmaya başlayacaksın , Işığı yakmak için ayağa kalktığın vakit , Kaygıların yere düşecek kucağından , Gözyaşların yerin dibine batacak ve , İçinde ki cehennemi söndürecek .. Ve hiç bir zaman susma , Üstesinden gelemyeceğin şeylere boyun bile eğme , Hele ki düşünüp düşünüp onu içinde hiç bir zaman büyütme , Ve hiç bir zaman pusma .. Çünkü bir gün gelecek , Başka bir insanı göreceksin , Ve pustuğun yerden öyle bir azimle çıkacaksın ki , Karşındakine çok ağır gelecek .. Sen kahrından mayışıcaksın , O acısından ölecek belki , Zaman mekanın olacak , Ama bu sefer seni yiyecek zaman .. Ve hiç bir zaman içinde birşey bırakma , Giden sevgiliyi son kez göremediysen gör , Sarılamadıysan sarılmak için ona git , Hatta son bir öpücük bile isteyebilirsin ondan , Bu hayatında olan insana saygısızlık değil , Sadece onunla aynı yolda yürümek için açılan bir savaşın son sahnesi .. Ve bunu içinde sakla , Çünkü şu an hayatında olan insan asla yaşanmayacak olan şeyleri , Umursamadan yaşayabileceğini düşünür .. İşte bu zaman geldiğinde , zaman mekanın olur , Mekan ise senin ve onun ... Ve hiç bir zaman , zamanını boşa harcama , Çünkü boşluk mekanındı , mekanın ise sadece sen .. _____ .. Yaz!a varılır mı acını çekmeden .. .. İmza : Enis Demirtaş be`oN`oNe´S`oWn (zuzu) Eski nicki : hydRa ` zuZzu |
lyric_therapy[ En son ben ölmüştüm Sen helvamı yiyodun UNUTTUNMU? ] |
# 28.03.2009 03:58:32
çok .oktan
kim bilir gene nerden çaldında getirdin buraya koydun ????????? ayıp senin bu yaptıgın be arkadaş ya Ruhunu ellerimden kimse söküp alamadı, bilseyim adını kazımazdım Ruhuma |
# 28.03.2009 04:09:43
ibiş
çok hassas noktama değindin Sni içip içip düzmek istiyorum bebeğim Nan maL ben hayatımda şiir mi çalmışım ( + Kabul ediyorum suratım değişti ) Gir arşiv forumuna " ♥ " arat bunu konularımı aç teker teker google`dan arat ama bi tane bulamazsan sana ne yapacağımı biliosn demi Bende de nasıl bi kişilik var abicim hep cwp weresim war ya Buna ne cwp werion msnden yazsın dursun adsahdhasdas Eski nicki : hydRa ` zuZzu |
lyric_therapy[ En son ben ölmüştüm Sen helvamı yiyodun UNUTTUNMU? ] |
# 28.03.2009 04:30:10
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış .... :
haha Ruhunu ellerimden kimse söküp alamadı, bilseyim adını kazımazdım Ruhuma |
# 28.03.2009 06:25:21
tek nefes dediğim olay bu işte
posta gazetesinden şiir çalıp yazdığını biliom nan snn asdadhas iftiraya gel Eski nicki : hydRa ` zuZzu |
| cevap yaz | ||||||||
|
||||||||