zuZzu![ Yalanmış tüm gerçek bildiğim , Bir damlaymış dünyalar dediğin .. ] |
# 06.03.2009 16:21:37
Çoğu kez unutmak zorunda kaldım . Unutmadığım bir çok şeye rağmen , unuttuğumun resmini çizdim her ismin selamına karşılık .. Ağır gelen şey ise sabahları çok isim heceleniyor kendi dilimden şahsıma .. Ayrı ayrı dallarda verdiğim , savaş meydanlarına dikecek bayrağımın kalmamasıda acıtmıyor değil ..
~~~~ Çoğu yangının , Utanmadan başımıza kakıldığı , Söylene söylene yaşatılan yalnızlıklara sahibiz .. Ellaham yaşamaktan çok uzağız , Kaderden daha ağırız kendimize , Atmaya çalıştığımız yüklerden , Sadece biz kalmışız ömrümüzde .. Hadi biz hesap vereceğiz de bi yerlerde , Bize kim hesap verecek yitip giden yerlerde .. Ağladığımı , hiç uğruna anlarımı , Ve bazı anlarda yaşanılanlara istem dışı gülüşümü kim anlamlaştıracak .. İnsan mutluluğunu kendi yaratır derler , Ya bu İçimde ki isteği kim yaratacak ?! Bazen doğuşuma küfür ederim , Bazen susmalarıma , Bazen mutluluğuma , Ya bu dünya inişli çıkışlı , Bende değil sorun , Ya da bende sorun serzenişli çığlıklı .. Çoğu kez yaşamadan sonuca gidilir , Bu yapılan saygısızlıktan daha saygısız olsada .. Senin avucunda , Benim bileğimde dikiş izleri , Baktığımızda bizi hatırlatan sadece yaralar kaldı .. Geçeydim önünden görmeseydim seni keşke , Başımı eğseydim , he demeseydim sana keşke .. Daha varamadım be evime , (!) Kurudu dilim hal kamadı içimde , Yürü , koş , emekle , bir heç uğruna kaç nereye kadar .. Hiç varmasaydım sana keşke .. Kurbanı olaydım yalnızlığın , Sönmüş ocağı olaydım evimin de aç kalaydım , Acımdan öleydim de yine de sana varmasaydım keşke .. Avucumun içine baktım da , Senin dikişlerinin olduğu yerde bi ben çıkmış .. Seni andım şu an , senden biraz daha kaçtım .. Arıyorum ama bulmam seni ! ... ![]() İmza Enis Demirtaş be`oN`oNe´S`oWn [ Halimi sorma ne de yanıma gel , sensiz beklediğim sadece ecel .. Her gece ağlıyor bu gözlerim , tek başıma yine ölümlerdeyim ... Oysa ne güzel başlamıştı herşey , tanışmamız mucize gibi birşey .. O ilk günümüz rüya gibiydi , senle olmak benim için herşeydi .. Anılar aklımdan çıkmazlar , gözümün önünde o bakışlar .. Seninle geçen bütün günlerim , an ve an gönlüme işlerim .. Ömrüm senin yoluna kurban olsun , yeter ki senin canın sağolsun .. Mutluluk aklından ayrılmasın , acılar senden uzak kalsın .. Dağıldı yüreğim kan ağlar içim sızlar , nerelerdesin bu can seni sayıklar , ölmeden son defa kavuşayım sana (!) Ne olur dön bana , görmeden kıyamaz allah bana .. Yada bir tek kurşun çaredir bu acıya , rabbim sen bu enis kulunu bağışla .. Bedenim çürürken bu kara toprakta , ruhum seni bekleyecek buralarda .. Bırakın beni şimdi yalnız başıma , gelmedi yârim son defa karşıma .. Yorgan istemem bu son yatağımda , toprak işlesin senin boşluğuna ... ] Eski nicki : hydRa ` zuZzu |
corcia[ kRaLcIa I3£nim $uLtancIa ! .. ?(*v*)? I3öö (= ] |
# 06.03.2009 16:42:07
nutkum durdu ..
biL ki domuzLarın önüne inciLer seriLmez .. mücevherLerden sarrafLar anLar ancak ! başkası biLemez .. ne fark eder kör insan için eLmas da bir, cam da ! ... sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma ! ... ?(*v*)? I3öö |
aLico[ is it true_??? ] |
# 06.03.2009 16:58:41
selam dostlar.....
Yüreğimle... |
simal_nehir[ şarkıların günahı yok acıtan sensin içimi ... ] |
# 06.03.2009 17:03:12
tebrik ederim çok güsel olmuş
![]() sebebim sensin... |
aLico[ is it true_??? ] |
# 06.03.2009 17:07:43
evet kesinlikle çok güzel ve anlamlı.....bravo dostum
Yüreğimle... |
zuZzu![ Yalanmış tüm gerçek bildiğim , Bir damlaymış dünyalar dediğin .. ] |
# 08.03.2009 20:49:46
Teşekkür ederim herkese sağolun.
@Esra ; I ıh konu o değil , ben istemiyorum öyle bişey çok teşekkürler ama Eski nicki : hydRa ` zuZzu |
| cevap yaz | ||||||||
|
||||||||