Arama
Hoşgeldin, üye olmak için buraya tıklayabilirsin.
Menu Buyuk Ust
Forum RSS  Arama Arama
2009 Öss nasıldı?
  • Sayfalar #
  • 1
Offline Czmi
[ Biraz dinlenelim.. ]
Czmi

# 15.06.2009 23:34:33
Evet her sene polemiği olan öss soruları nasıl bulundu?

Bookmark and Share
--> "Czm" <-- (•ิ_•ิ) ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶
Offline nemesiss
[ ]
nemesiss

# 15.06.2009 23:39:26
sacmalıktıdandik dershane soruları gibi
Offline Czmi
[ Biraz dinlenelim.. ]
Czmi

# 15.06.2009 23:50:23
helal sana.. aynı düşüncedeyim. hele ki sözel
--> "Czm" <-- (•ิ_•ิ) ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶
Offline bmumcuoglu
[ ]
bmumcuoglu

# 15.06.2009 23:50:51
Tarrrrrrak gibiymiş.
Bye bye happiness, hello loneliness...
Offline Czmi
[ Biraz dinlenelim.. ]
Czmi

# 15.06.2009 23:52:37
Alıntı : bmumcuoglu
Tarrrrrrak gibiymiş.

zaaaa
Offline !_nzL_!
[ sessiz sakin. ]
!_nzL_!

# 15.06.2009 23:54:35
gayet güzeldi valla, biz sorularla çok iyi anlaştık =D
BlackLady!
Offline Czmi
[ Biraz dinlenelim.. ]
Czmi

# 15.06.2009 23:55:35
ben pek değildim. tecrube de vardı ama ne bilim işte oldu bişeyler. hiç 2buçuk saat sürmeyen sınav 3saat15 dakikada bitmedi gitii
Offline | d4rk4ngeL |
[ hmm ]
| d4rk4ngeL |

# 16.06.2009 00:00:18
toplam 20 tane fizik sorucaklar yarısında hata bulundu nerdeyse..düşün yani okadar güzel bi sınavdı
~ e ozaman sokaklara çıkalım..
Offline nemesiss
[ ]
nemesiss

# 16.06.2009 00:01:24
benmkide ii gecti bizde anlastık ama su bi gercek ki suana kdr hazırlanmıs en berbat sorular yorum yorum diorlardı nerde yorum yapcak sorumu vardı turckceyi bile bilgi sorularıyla doldurmuslardı yazık bee ogrencileri mahvetmek icin herseyi yapıolrr cokta basarıllar...
Offline outlawz_
[ İzmir! ]
outlawz_

# 16.06.2009 00:03:59
Haz dolu bi sınav yaşadık
We meet for a moment and then it`s goodbye..
Offline Czmi
[ Biraz dinlenelim.. ]
Czmi

# 16.06.2009 00:09:31
Alıntı : | d4rk4ngeL |
toplam 20 tane fizik sorucaklar yarısında hata bulundu nerdeyse..düşün yani okadar güzel bi sınavdı

aynen ya.. nasıl iş anlamadım. kesinlik olamyan soruların kesin bir sınavda ne işi var
Alıntı : nemesiss
benmkide ii gecti bizde anlastık ama su bi gercek ki suana kdr hazırlanmıs en berbat sorular yorum yorum diorlardı nerde yorum yapcak sorumu vardı turckceyi bile bilgi sorularıyla doldurmuslardı yazık bee ogrencileri mahvetmek icin herseyi yapıolrr cokta basarıllar...

katılıyorum. hele o sosyal benm için faciaydı
Osi
[ ]
Osi

# 16.06.2009 01:32:02
Paragraflar harikaydı sonuna gelene kadar başını unuttum mk
Yalnız bana ver seni, ben israf etmem zerreni!
Offline bmumcuoglu
[ ]
bmumcuoglu

# 16.06.2009 01:34:59
Alıntı : Osi
Paragraflar harikaydı sonuna gelene kadar başını unuttum mk

Haydi Osman`lar fındığa.
Bye bye happiness, hello loneliness...
Offline `stanbl
[ `seni unutmam gerektiğini hatırlayamıyoru m. ]
`stanbl

# 16.06.2009 12:37:25
Melda geliyomusun kız bu sene kesin istanbula

Öss sorulana bir göz attım unutmuşum bir çok konuyu umarım herkezin gönlüne göre olur
Offline nemesiss
[ ]
nemesiss

# 16.06.2009 16:43:25
cnm valla oss iyi gecti gecen seneye gore oooooo darısı yds yee
Offline siminsomnia
[ like two strangers turning into dust ]
siminsomnia

# 16.06.2009 23:45:16
ya ben gerizekalıyım bu sene çok zordu geçen sene kıçımla çözdüm soruları salladım tuttu falan ya da bilmiyorum başka bi terslik var.

sorular bence gayet zor, kafa karıştırıcı, ikilemde bırakıcı sorulardı. hiç çalışmadan giren bi çok aday zorlanmıştır, çünkü sözel de bazı sorular gayet de ezbere dayalıydı. hatta türkçe sorularından bazılarında soruyu anlamıyorsan, cevaba bakınca anlayabiliyorsun. tarih iyiydi, felsefe (ki benim en iddialı olduğum bölüm) oldukça zordu. coğrafya da müfredatım dışında bi çok soru vardı vs vs.. kısacası benim için hiç de iyi bir sınav değildi
Eski nicki : *~smn~*
Offline arızaksak
[ SC! Mania ]
arızaksak

# 19.06.2009 18:15:06
B seneki eşşek seçme yarısına katılmadım..
amasorulara baktım.. aşırı kolaydı?!
barajı geçemeyen bu sınavda bu sınavın gerçek sonucunu ortaya koyucaktır. eminim.
ArızAksaK
Offline outlawz_
[ İzmir! ]
outlawz_

# 19.06.2009 18:29:03
Alıntı : siminsomnia
ya ben gerizekalıyım bu sene çok zordu geçen sene kıçımla çözdüm soruları salladım tuttu falan ya da bilmiyorum başka bi terslik var.

sorular bence gayet zor, kafa karıştırıcı, ikilemde bırakıcı sorulardı. hiç çalışmadan giren bi çok aday zorlanmıştır, çünkü sözel de bazı sorular gayet de ezbere dayalıydı. hatta türkçe sorularından bazılarında soruyu anlamıyorsan, cevaba bakınca anlayabiliyorsun. tarih iyiydi, felsefe (ki benim en iddialı olduğum bölüm) oldukça zordu. coğrafya da müfredatım dışında bi çok soru vardı vs vs.. kısacası benim için hiç de iyi bir sınav değildi

+ türkce sorularını çözen zaten bi kitap okumus sayılır o kadar uzun ve kafa karıstırıcydı..yıllardır giriyorum ilk kez böyle zor olanına denk geldim resimler hayaller paramparca,anca iki yıllık işte
We meet for a moment and then it`s goodbye..
Offline nazzeynep
[ aslolan benmişim, geçin herşeyi !!! ]
nazzeynep

# 20.06.2009 08:45:33
kesinlikle zor zaten soruları hazırlayan prof.lar bile söyledi. bnde umutluydum eski sistemin son öğrencileriyiz yaa dedm bi ihtimal de olsa kolay sorarlar belki... ama nerdeeeee... o türkçe sorularının uzunluğu, karmaşası beni çileden çıkardı. hele mat-2 hiç bu kadar zor olmamıştı. adamlar üniv.e girmeyelim die ellerinden geleni yapıolar
Ben Yanıyorum Doğudan Doğanım, Sen Yansan da Yanmasan da...
Offline cAmMBazZzz
[ yeterince kan bulundu. destekte bulunan arkadaşlara teşekkürler. ]
cAmMBazZzz

# 20.06.2009 09:04:40
keşke girseydim bu sınava diyorum kendi kendime.. ahh ahh nerde o eski günler..
dreamworked | hayat rengini buldu, beklediğine değdi, ne güzel oldu..
Offline Czmi
[ Biraz dinlenelim.. ]
Czmi

# 20.06.2009 22:11:43
koy g*tüne gitsin ya
geldi geçti işte..
  • Sayfalar #
  • 1
cevap yaz
Kalın   İtalik   Altı Çizgili   Üstü Çizgili   Sola Yatık   Ortala   Sağa Yatık   Link  Resim   YouTUBE  MetaCafe   Öpücük Alkış Kafası Karışık Ağlayan Sırıtan Gülümse | İfadeler
Buyuk Menu Alt
İletişim İletişim | Sık Sorulan Sorular SSS | Kullanım Sözleşmesi Kullanım Sözleşmesi | Radyo Türk | Film İzle | Video 75 ara | Film izle | Yabancı film seyret (1,13)