Arama
Hoşgeldin, üye olmak için buraya tıklayabilirsin.
Menu Buyuk Ust
Forum RSS  Arama Arama
2009 ismail dümbüllü ödülü
  • Sayfalar #
  • 1
Offline k@nzer
[ ne olcak bu sc nin hali :P diye uzar gider ]
k@nzer

# 23.03.2009 14:27:58
27 mart dünya tiyatrolar gününde bu yıl ismail dümbüllü ödülü Fırat TANIŞ a verilecek miş

Geçmiş dönemlerde bu ödülü alanlar arasında Münir Özkul, Gazanfer Özcan, Suna Pekuysal, Rasim Öztekin, Demet Akbağ, Savaş Dinçel, Nejat Uygur ve Levent Kırca da bulunuyor.

bu kadar büyük oyuncudan sonra fırat tanışa verilen ödül beni şaşırttı bu fırat tanış kimdir?

ayrıca ödül törenine katılmak isteyenler için 27 Mart 2009 Cuma Saat: 12.00 Yer: Müjdat Gezen Tiyatrosu Bahariye - Kadıköy ( HERKES DAVETLİDİR)

Bookmark and Share
YAVRU MAYMUN ANNESİNE SORAR: -ANNE BİZ NEDEN ÇİRKİNİZ? ANNESİ CEVAP VERİR: -HALİNE ŞÜKRET SEN ŞU imzayı OKUYANI BİR GÖRSEN!
Offline ByHn
[ Ormanını yakanın gözü kör olsun... ]
ByHn

# 23.03.2009 15:41:35
Harika bir oyuncudur..
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz razıyız senden gelsin bu sevdadan vaz geçersek Allah belamızı versin .......... .................... .............. .............. ............... ..................... millet zçarken foto çektiriyor elalemde süper çalışma diyor lan çok enteresan bi yer oldu burası....... kimseyi tanımadım ben benden daha güzel =))
Offline dragmon
[ adam bile degilsen adımı bile anma...her konuşan mahlukatı hata yapıp ; insan sanma ]
dragmon

# 23.03.2009 17:30:30
garip ...

felek bulut oldu üstüme yagdı yaşları gözüme dolan dünyada yalan dünyada yalandan yüzüme gülen dünyada 毒 毒 毒 sen beni gönlünce mutlu mu sandın ? ömrümü boş yere çalan dünyada
Offline cAmMBazZzz
[ yeterince kan bulundu. destekte bulunan arkadaşlara teşekkürler. ]
cAmMBazZzz

# 16.04.2009 18:25:22
Alıntı : dragmon
garip ...

garip olan ?
dreamworked | hayat rengini buldu, beklediğine değdi, ne güzel oldu..
  • Sayfalar #
  • 1
cevap yaz
Kalın   İtalik   Altı Çizgili   Üstü Çizgili   Sola Yatık   Ortala   Sağa Yatık   Link  Resim   YouTUBE  MetaCafe   Öpücük Alkış Kafası Karışık Ağlayan Sırıtan Gülümse | İfadeler
Buyuk Menu Alt
İletişim İletişim | Sık Sorulan Sorular SSS | Kullanım Sözleşmesi Kullanım Sözleşmesi | Radyo Türk | Film İzle | Video 75 ara | Film izle | Yabancı film seyret (0,27)